KASTAMONU / ŞENPAZAR - Şenpazar Borsa İstanbul Ortaokulu

Öğretmenin Kaleminden Yüzyıl Sayısı Çıktı

İNCELEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ

May

Okulumuz öğretmenleri tarafından hazırlanan dijital dergimizin 2023 İlkbahar Sayısı çıktı. Dergi basımında destek olan değerli halkımıza teşekkür ederiz.

Dergiye ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Şbt

Okulumuz öğretmenleri tarafından hazırlanan dijital dergimizin 2023 Kış Sayısı çıktı.

Ara

Şenpazar Borsa İstanbul Ortaokulu'nda okuyan öğrencilerimizin çalışmalarından oluşan ''15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı''nı incelemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Haz

Okulumuz öğretmenleri tarafından hazırlanan dijital dergimizin 4. sayısı çıktı. Öğretmenlerimiz kendi alanlarında yazmış oldukları eserleri derleyerek "Öğretmenin Kaleminden" dergisini oluşturdular. Öğretmenlerimize kıymetli çalışmaları için teşekkür ediyor, dergimizin sonraki sayılarını heyecanla bekliyoruz. Derginin pdf haline linkten ulaşabilirsiniz.

Editörlerimiz:

Muhammet YILDIZ

Murat DOĞAN

Münazara Zamanı

Şenpazar Borsa İstanbul Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokullarımız arası 8. Sınıflar Münazara Etkinliğinde kazanan takımımız Şenpazar Borsa İstanbul Ortaokulu olmuştur. Okulumuzu temsil eden 8/A Sınıfından Hilal ESER, Ayşe Nisa YILDIZ ve Ayşenur BAŞ öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Hisar Projesi Proje Şenliğinde Kastamonu İl Birincisi Olduk!

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce bugün ilimizde yapılan Hisar Projesinde okulumuzun projesi il birincisi olmuştur.

Öncelikle Projemizdeki her türlü desteklerinden dolayı İlçe Kaymakamımız Sn. Emre KAZANASMAZ'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ayrıca Emeği geçen öğretmenlerimizden başta Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Berna TANIŞ olmak üzere Müdür Yardımcımız Tuğba BAŞAR ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Bağımlılıkla Mücadele Etkinlikleri Kapsamında okulumuz öğrencilerine yönelik afiş, resim yapma yarışmasında öğrencilerimizin yaptığı afişleri şehir merkezindeki dükkanlarımıza asarak farkındalık oluşturmayı amaçladık. Tüm öğrencilerimize emekleri için teşekkür ediyoruz.

May

Tüm öğrencilerimizle okulumuza iz bıraktık!

Çevre Dostu Okulun Çevre Dostu Sınıfı belirlendi! ☺

Bakanlığımız tarafından Çevre Dostu 1000 Okul Projesi kapsamına alındık. Proje kapsamında "Okul kütüphanesinin bir bölümünü Sıfır Atık Kütüphane olarak tasarlama" çalışmaları kapsamında tüm sınıflarımızdan çeşitli çalışmalar çıkardık ve en güzel tasarımı yapan sınıfımızla çeşitli eğlenceli aktiviteler gerçekleştirdik.

May

Okulumuz öğretmenleri tarafından hazırlanan dijital dergimizin 3. sayısı çıktı. Öğretmenlerimiz kendi alanlarında yazmış oldukları eserleri derleyerek "Öğretmenin Kaleminden" dergisini oluşturdular. Öğretmenlerimize kıymetli çalışmaları için teşekkür ediyor, dergimizin sonraki sayılarını heyecanla bekliyoruz. Derginin pdf haline linkten ulaşabilirsiniz.